Op welke manieren kan ik betalen?
Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard, met een bankoverschrijving of via PayPal. Betalen kan direct na het bestellen.

Veilig betalen:
De betalingen worden via een SSL-verbinding beveiligd. SSL is veruit de beste manier om veilig betalen te garanderen. Hoe werkt dat? Concreet betekent SSL dat de verbinding tussen jouw computer en Printsy wordt beveiligd en persoonlijke gegevens anoniem (en gecodeerd) over het internet verstuurd worden. Je hebt hier verder geen speciale software voor nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van je browser.

Betalen met iDeal:
Een betaling met iDeal doe je via internetbankieren, in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. De betaling wordt direct verwerkt.

Betalen met creditcard:
Betaling door middel van een creditcard. Dit kan zowel VISA, MasterCard of American Express zijn. De betaling gaat via een veilige SSL-verbinding.

Betalen met PayPal:
Je kunt ook betalen met PayPal. Jouw bankrekening of creditcard wordt aan een PayPal-rekening gekoppeld. Nadat een betaling goedgekeurd is, schrijft PayPal het bedrag automatisch af.

Betalen met bankoverschrijving:
Betalen is ook mogelijk via een bankoverschrijving.
Deze komt na 3 tot 4 werkdagen bij ons binnen. Orders die nog niet betaald zijn worden na goedkeuring pas verzonden. Het kan zijn dat de levertijd hierdoor wat langer is dan standaard.