Bezorginformatie:


PM Collectibles werkt standaard samen met PostNL.


Op welke manier kan ik mijn pakket laten versturen:


Standaard met track en trace:

Uw pakket krijgt een tracking nummer zodat u via PostNL track en trace online kunt nakijken waar U pakket zich bevindt en wanneer de bezorger bij U aan de deur komt om uw bestelling te bezorgen. Als u voor deze optie kiest is Uw pakket niet verzekerd. PM Collectibles is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies tijdens het vervoer via PostNL.


Aangetekend en verzekerd tot 500,00 euro:

Uw pakket krijgt een tracking nummer zodat U via PostNL track en trace online kunt nakijken waar Uw pakket zich bevindt en wanneer de bezorger bij U aan de deur komt om Uw bestelling te bezorgen. Met deze optie is Uw pakket tot 500.00 euro verzekerd en is een handtekening voor afleveren vereist.


Pakket met verzekerservice:

Uw pakket krijgt een tracking nummer zodat U via PostNL track en trace online kunt nakijken waar Uw pakket zich bevindt en wanneer de bezorgen bij U aan de deur komt om Uw bestelling te bezorgen. Met deze optie is Uw pakket tot 5.500 euro verzekerd en is een handtekening voor afleveren vereist.


Brievenbus pakje:

Alleen voor fashions die in een envelop passen. Uw brievenbus pakje krijgt een tracking nummer zodat U via Postnl track en trace online kunt nakijken waar U pakket zich bevindt en wanneer U het pakje in de brievenbus kunt verwachten. Uw pakje is met deze service niet verzekerd. PM Collectibles is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies tijdens het vervoer via PostNL.


Zodra uw bestelling/pakket bij PostNL een track en trace nummer heeft gekregen is PM Collectibles in geen geval aansprakelijk voor schade en of verlies van Uw pakket.

PM Collectibles zal melding maken bij PostNL in geval van beschadiging of verlies indien de daarnaar gewenste verzendservice is gekozen door de aantoonbare klant.

Eveneens zal PM Collectibles als afzender in geval van schade of verlies de afwikkeling bij PostNL bewerkstellen. PM Collectibles is niet verantwoordelijk voor tijdsduur van de afwikkeling bij PostNL.